KGEAR från K-array utökar GF-serien med ytterligare två ultra-kompakta pelarhögtalare: GF42 (4 x 2″) och GF162 (16 x 2″).
Även den analoga ljudmatrisen GM44 för enkel multizons-ljuddistribution och GH4A, den aktiva versionen av den populära GH4, med mera visas i monter 7F350 på mässan.

GF42 & GF162 – ultra-kompakta pelarhögtalare

Båda modellerna har samma högkvalitativa 2-tumselement som används i de befintliga modellerna GF22 och GF82, plus samma höga byggkvalitet och ljudegenskaper, samtidigt som de erbjuder olika kast- och spridningsalternativ.

För att ta sortimentets mångsidighet ett steg längre lanserar KGEAR aktiva versioner av tre modeller (GF22A, GF42A, GF82A) med en inbyggd förstärkare med automatisk ON-OFF och möjligheten att även driva en passiv högtalare, plus 70/100V versioner (GF42T, GF82T, GF162T) för storskaliga högtalarinstallationer.

Hela produktlinjen (inklusive GF82 och GF22) kommer med ett helt omdesignat fästsystem som erbjuder ännu större flexibilitet vid installation och ett renare utseende; och slutligen, tack vare den nya IP-klassen på tillbehör, kan nu alla GF-högtalare användas för utomhusbruk. Lämplig för alla små till medelstora lokaler i applikationer som sträcker sig från barer och restauranger till företag, detaljhandel, kyrkor och mer, det finns nu en GF-lösning för varje situation,

GM44L – analog audiomatris

GM44L är en 4-zons analog audiomatris som har 4 st Stereo Line-ingångar med gain-kontroll; 4 st Stereo Line-utgångar med diskant- och basjustering; 4 st zoningångsväljare och en extra ingång som oberoende kan tilldelas varje zonutgång och mixas med den valda ingångskanalen. Möjlighet finns att stänga av alla ingångar utom den prioriterade hjälpingången för nödsituationer.

Flera GM44L-enheter kan kopplas samman för att öka antalet utgångar tack vare fem länkade utgångar som motsvarar var och en av ingångarna (inklusive Aux-In). Alla signalanslutningar har 3,5 mm stereojack för att enkelt kunna interagera med GA201-förstärkaren.

GM44L är den idealiska förförstärkarpartnern för GA201-förstärkaren eftersom en GM44L och upp till fyra GA201:or kan monteras på bara 1RU tack vare vårt G-RACKMINI2-tillbehör, vilket gör det till en utmärkt lösning för multizons ljuddistribution och högtalarlösning för barer och restauranger, företags-, konferens- och bostadsapplikationer.

GH4A – aktiv 4″ full-range mini-arrayhögtalare

Den populära 4″ mini-arrayhögtalaren GH4 finns nu även som aktiv variant med inbyggt slutsteg.

GH4 är en ultrakompakt Point source-satellit med hög prestanda som har ett 4” full-range neodymelement och variabel impedans (4 Ω – 16 Ω).

Tack vare den unika kabinettdesignen är GH4:s spridningsmönster avsevärt dämpat bakåt, vilket ger bättre och kontrollerad spridning. En robust design av rostfritt stål med IP64 garanterar hållbarhet även under tuffaste förhållanden.  Upp till 8 st GH4 kan kombineras för att skapa en array och få ännu högre prestanda.

Flexibiliteten och kompaktheten hos GH4 gör den till ett utmärkt val för fast installation i en mängd olika applikationer, från live och underhållning till barer och restauranger, broadcast, teatrar, kyrkor och bostäder.

Mer information om KGEARs uppdaterade produktsortiment finner du här.