SSL lanserar Live Bundles – livepaket för turné och installation

Produktionsplattformen SSL Live är extremt flexibel, med ett nästan oändligt antal systemkonfigurationer tillgängliga. För att lyfta fram några av de vanligaste har SSL Live Bundles utvecklats för att erbjuda kompletta system för turnéer, installerat ljud och kyrkljud, på det mest kostnadseffektiva sättet.

Nyhet! GH8 – en storebror till GH4!

Den populära högtalaren KGEAR GH4 kompletteras med en storebror: GH8! GH8 har alla fördelar från GH4 och fyller gapet mellan GH4 och GH12 i GH-serien. GH8 är bestyckad med en 8″ full-range-driver med dubbelkon som levererar klart, kraftfullt ljud med max ljudtryck på 129 dB SPL.

DPA lanserar AIR1 Universal Miniature Fur Windscreen

När du inte kan lita på Moder Natur, lita på din utrustning AIR1 är ett unikt vindskydd för lavalier- och headset-mikrofoner med en patenterad design som garanterar snabb montering, hög effektivitet och konsekvent vindskydd samt en oöverträffad akustisk transparens.

Arva Trading nu distributör för Wisycom i Sverige

Arva Trading är från och med nu officiell distributör för Wisycom på den svenska marknaden. Med mer än 30 års erfarenhet av RF-teknologi är Wisycom en av de globalt marknadsledande tillverkarna av trådlösa ljudsystem för broadcast-, live- och filmapplikationer.