Sony presenterar DWX-N, nya digitala trådlösa mikrofonsystem i DWX-Series

Nya DWX-N-serien ger användarna bättre ljudkvalitet, lägre ”latency” och ännu mer tillförlitlig överföring. Det är en lösning med trådlös UHF mikrofonteknik i den digitala domänen. DWX-N består av mottagaren DWR-R02DN, beltpack DWT-B01N och trådlösa handmikrofonen DWM-02N.

Fördelar med DWX-N-serien inkluderar:

  • Oöverträffad ljudkvalitet: Sony’s WiDIF HP codec, utvecklad specifikt för DWX, garanterar exceptionellt naturligt ljud med bibehållen hög kvalitet samtidigt som det passerar genom ett digitalt system. Systemet har enastående prestanda, med 96 kHz högupplöst ljud.
  • Säkrare RF sändningsteknik: En nyutvecklad ENG-specifik codec förhindrar ”drop outs” på grund av störningar, samtidigt som den bidrar till att leverera exceptionellt tillförlitlig överföring och ger ytterligare felkorrigering. Detta utökar också räckvidden för DWX-N-serien.
  • Lägre ”latency”: Med nästan ingen signalfördröjning ger DWX-N-serien en latecy så låg som 1,5 millisekunder från mikrofoningång till analog utgång. Detta är framför allt avgörande i liveljudproduktioner.
  • Bredbandsmottagare: Möjligheten att hantera stor bandbredd, från 470MHz till 710MHz, gör mottagaren DWR-R02DN en viktig del i en internationell ljudlösning. Den fungerar i över 34 länder i Europa och även i bland annat USA, Japan, Australien och Nya Zeeland.