Solid State Logic SYSTEM T – nästa generation teknik för storskalig broadcastproduktion

System T är den första av en ny generation audio produktionssystem dedicerade för broadcast från Solid State Logic. I mer än 30 år har SSL legat i framkant med innovativ design av broadcastmixrar och har införlivat årtionden av forskning och feedback från kunder i utvecklingen av System T.

Teknisk innovation och konceptuell design kombineras i System T för att leverera en hel rad av fördelar:

  • System T är en helt nätverksuppbyggd produktionsmiljö. Nya sätt att kombinera flera styrgränssnitt, processorkärnor och I/O-enheter gör det möjligt att skapa tidigare omöjliga systemkonfigurationer.
  • Dante AoIP-baserad routing och I/O ger kostnadsbesparingar, skalbarhet, kompatibilitet. Dante AoIP-nätverket integrerar AES67 transportstandard. SSL Tempest Engine använder patenterad Optimal Core Processing för CPU baserad mixning och ljudbearbetning i realtid.
  • Ljudkvalitet och prestanda är enastående. Kombinationen av SSL’s SuperAnalogueTM-teknologi och 64-bitars ”floating point processing” säkerställer en obegränsad headroom med kraft att utföra algoritmer inom ett enda sampling. En omfattande inbyggd FX Rack förenklar behandling av den broadcast-specifika signalvägen
  • System T’s mixeryta innehåller den senaste multi-gest pekskärmstekniken, vilket radikalt ökar tillgången till antalet kontroller med snabbare åtkomst på en mindre yta. Mixern är mycket konfigurerbar för att passa individuella preferenser. Arkitektonisk flexibilitet gör det möjligt att få kanalens signalflöde anpassad till de mest avancerade användarna, men kan också anpassas för ett enklare arbetsflöde för en bredd av användare.

Kontakta oss för mer information.