Arva har utsetts till exklusiv distributör av KSCAPE med produktsortimentet RAIL för distribution på den svenska marknaden. RAIL är en ny allt-i-ett-lösning som kombinerar högkvalitativt ljus med professionellt ljud för installation i en mängd olika applikationer.

KSCAPE är en ny avdelning inom den välkända och innovativa tillverkaren K-array som har över 30 års erfarenhet från den professionella ljudmarknaden. Avdelningen syftar till att förena ljud med andra sinnen. Med RAIL presenteras en ren, strömlinjeformad elegans med visionen att skapa en effektiv ljudlösning i kombination med belysning, som aldrig tidigare skådats. RAIL ger tillgång till ett fullt sortiment med allt-i-ett-lösningar som ger varmt, homogent högkvalitativt ljus med integrerade högtalare.

RAIL erbjuder ett urval av ljuskällor, inklusive symmetrisk, asymmetrisk, Mini Spot och elskena där tredjepartsspotar kan integreras. Det ger en unik lösning för arkitekter, integratörer och designers när både kvalitetsljud och ljus ska implementeras utan att kompromissa med någon av dem. LED-ljuskällorna, levereras av NICHIA från Japan, monteras direkt på det anpassade K-array-kretskortet och ger > 95 CRI.

”Vi är glada att tillkännage detta nya samarbete med Arva Trading för att representera varumärket KSCAPE på den svenska marknaden. KSCAPE är ett nytt och sofistikerat varumärke fött ur många års forskning och erfarenhet från K-array Audio Solutions baserat i Toscana, Italien. Vi har sett en solid och auktoritär partner i Arva Trading som kan förstå varumärkets värden och höga potential, samt en idealisk partner för kommersiell utveckling på marknaden. ”

Thomas Riby – Global försäljnings- och marknadschef – KSCAPE

”KSCAPE adderar perfekt till Arva Tradings produktportfölj och ger oss möjligheten att utvecklas på den högkvalitativa installationsmarknaden. Vi är verkligen glada över produkterna och förtroendet och ser fram emot att utveckla vår verksamhet tillsammans. ”

Peter Beckman – försäljningschef – Arva Trading

Mer produktinformation finner du här.

Kontakta oss för ytterligare information.