Två högkvalitativa, professionella headsetmikrofoner som förenar DPA:s välkända 5mm-kapslar med prisbelönt 6066-design

DPA Microphones lanserar headsetmikrofonerna 4466 CORE Omnidirectional Headset Mic och 4488 CORE Directional Headset Mic. Dessa nya varianter kombinerar de välkända runda 5mm-kapslarna med CORE by DPA-teknik och företagets Red Dot Award-vinnande 6066 Subminiature Headset. Produkterna har den ljudkvalité och höga taluppfattbarhet som DPAs minimikrofoner är kända för och ger den säkerhet, hållbarhet och flexibilitet som krävs för användning i till exempel teater, broadcast, kyrkor och konferenser.

Med en ”one-size-fits-all”-design som också har justerbar höjd och bomlängd, passar 4466 och 4488 till alla huvudstorlekar. Ett unikt, trepunkts fäste runt öronen (ovanför, under och bakom örat) gör att headseten sitter stadigt och de flexibla öronbyglarna ger bibehållen komfort vid längre användning.

Dessutom delar de nya headseten samma utbytbara kabel- och bomalternativ som 6066 Subminiature Headset. Detta inkluderar 90-graders kabelhantering i nacken. Headsetets ram, bom och kapsel har försetts med en icke-reflekterande yta. Liksom övriga CORE by DPA minimikrofoner är 4466 och 4488 IP58-certifierade. De finns tillgängliga i företagets standardfärger svart och beige. Även en brun version kommer inom kort.

Nyckelfunktioner:

  • En headsetbygel som passar alla huvudstorlekar och former
  • Bekvämt 3-punktsgrepp – ovanför, under, bakom örat
  • Lätt att justera storlek på bygeln, bomlängd, placering
  • 90° justerbar kabelstyrning håller kabeln utom synhåll
  • Icke-reflekterande PVD-yta på headsetbygeln, bommen och kapseln

Kontakta oss för mer information.