SSL lanserar utökad S300-mixer för System T

Nya S300-48-mixern för den prisbelönta IP-baserade produktionsplattformen System T erbjuder extremt kraftfulla funktioner och mångsidiga installationsalternativ för medelstora broadcast- och OB-applikationer.

Den nya S300-48 är en kompakt kontrollyta med en fast 48+1 fader-layout. Kontrollytan ger ett mycket efterfrågat komplement till S300-mixersortimentet och kan kombineras med alla SSL:s System T-mixrar, fjärrstyrningsenheter, pekskärmsgränssnitt, Tempest Processing Engines och Network I/O. Den utökade mixerkonfigurationen är utformad för att integreras med större System T-installationer eller i fristående konfigurationer för mindre sändningsanläggningar eller OB-bussar.

”S300-48-ytan ger verklig mångsidighet i en modern broadcast- eller produktionsanläggning, där flexibilitet, skalbarhet och pris är viktiga faktorer. Med det senaste erkännandet av vår broadcast-teknologi med Queen’s Award for Enterprise for Innovation, belyser S300-48 vårt pågående engagemang inom broadcast och förbättrar System T-plattformen.” Tom Knowles, SSL Broadcast Product Manager

Mer info om S300-48 finner du här: S300-48 Datasheet