SSL lanserar nya ‘SYSTEM T -S300 – COMPACT AUDIO CONSOLE’ på IBC 2017

AMSTERDAM – IBC, Hall 8, monter D83. Solid State Logic lanserar System T – S300, en ny kompakt broadcastmixer som erbjuder en enastående kombination av prestanda och funktionalitet för broadcastinstallationer och OB-bussar. Den nya S300 är en kompakt kontrollyta med fast layout som kan kombineras med SSL:s kompletta portfölj av banbrytande System T-nätverksenheter: Mixerbord, fjärrstyrningsenheter, pekskärmsgränssnitt, Tempest Processing Engines, fjärr-PC-programvara och Network I/O.

Den kan specificeras som en del av en större System T-installation eller i fristående konfigurationer för mindre broadcastanläggningar eller OB-bussar. S300 har System T’s extraordinära kraft och mångsidighet i en kompakt mixerlayout som fortfarande är intuitiv för operatörer med ett brett utbud av kompetensnivåer.

System T har SSL: s berömda ljudkvalitet och ett omfattande utbud av signalbehandling vilket gör att verktygen för även den mest krävande produktionen eller musikmixen finns tillgängliga.

S300 finns i 2 versioner: 16+1 reglar och 32+1 reglar. S300 kan anslutas till antingen en Tempest T25 (256 paths @ 48kHz) eller en T80 (800 paths @ 48kHz) processormotor och kör samma programvara som den större S500-ytan och TCR (Tempest Control Rack).

Äkta nätverkskraft

System T är världens första dedikerade live-to-air-ljudproduktionssystem som är helt IP-baserat. System T använder AoIP som kärna, inte bara för anslutning till mixerns infrastruktur.

System T S300 innehåller ett helt integrerat Dante Control API, vilket ger audio- och kontrollresursdelning för SSL:s Network I/O-sortiment över SSLs Tempest-plattformsbaserade mixrar; S500, S300, TCR och SSL Live (L500 Plus, L300 och L200).

Med tillgången på över 1000 Dante-enheter, från över 350 tillverkare, är System T-kontrollytorna en direktdirigeringskontroll till extremt stora, multiproducentbaserade AoIP-routingsystem.

Läs mer >>