Radial skeppar nu Catapult Mini TX och RX – 4-kanalsmulti över Cat 5

Radial Catapult Mini ™ är det senaste tillägget till det modulära multikabelsystemet Catapult, vilket ger möjlighet att köra fyra analoga ljudkanaler över en enda skärmad Cat 5-kabel. Catapult Mini TX (sändare) och RX (mottagare) har båda ett kompakt stålchassi med en piska till fyra XLR-kontakter, vilket ger en enkel och robust lösning för att leverera balanserat analogt ljud mellan två destinationer utan signalförlust eller försämring.

Det som gör Catapultsystemet unikt är att det ansluter via vanlig Cat 5 Ethernet-kabel. Eftersom många byggnader redan har Cat 5-kabel installerad, kan Catapult Minis dra nytta av detta för att enkelt överföra ljud mellan avlägsna rum utan att behöva installera eller dra nya kablar. Det eliminerar behovet av skrymmande och dyr flerkanals audiokabel och gör att man kan använda redan installerad nätverkskabel och enkelt ansluta från ett rum till ett annat.

Alla Radial Catapult-modulerna är kompatibla med varandra, och säljs individuellt, vilket ger möjlighet att mixa och matcha efter behov. Catapult Mini TX och RX kan användas tillsammans för att skapa en kompakt 4-kanals ljudmultikabel, eller matchas med andra Catapult-moduler som inkluderar splittningsegenskaper eller transformatorisolering, så att du kan välja vilken kombination som passar bäst för din applikation.

Mer om Catapult Mini finner du här.