Heta nyheter från K-ARRAY, KGEAR och KSCAPE på ISE2024 i Barcelona

Här följer ett smakrov på de nyheter som K-array, KGEAR och KSCAPE visar på ISE2024 i Barcelona. Kontakta oss gärna för mer info eller för ett möte på plats i deras monter.

PRISMA – en ny matrisplattform

Denna nya matrisplattform fullbordar K-array-pusslet. PRISMA finns tillgänglig i olika in/ut-konfigurationer och erbjuder upp till 8×8 analoga kanaler och upp till 8×8 Dante-kanaler. Dessutom finns det 4 versioner med inbyggda förstärkare med olika uteffekt: 4x50W, 4x150W, 4x300W och 4x750W.

Mer information finner du här.

Kayman nu med Beam Steering

Kayman-KY102 i en NY VERSION! Med elektronisk Beam Steering. KY102-EBS är designad för att tillhandahålla en avancerad lösning för att kontrollera spridning och riktning i små och medelstora applikationer ihop med den kompromisslösa ljudkvaliteten och funktionerna hos våra kända Kayman-högtalare!

Mer information finner du här.

Nya funktioner i appen K-Control

Vår innovativa kontrollapp är fullpackad med nya funktioner för sömlös styrning. Den integreras smidigt med din befintliga teknik och erbjuder en unik användarupplevelse genom anpassningsbara instrumentpaneler, styrning och avancerad ljudsystemhantering.

10″-sub kompletterar KGEAR

KGEAR introducerar den nya subbasen GU210. En betydande lansering som fyller en lucka i KGEAR-portföljen genom att erbjuda en prestandasubbas med en mångsidig 10-tums formfaktor. Med en IP64-klassificering är den lämplig för både inomhus- och utomhusinstallation och finns tillgänglig i både svart och vit finish.

Mer information finner du här.

Användarvänlig 4-kanalsmixer

GMX4L är en kompakt 4-kanals analog mixer som integreras sömlöst med våra förstärkare och GM44L-matris för en komplett ljudlösning. Med användarvänliga kontroller, tillgängliga avancerade alternativ och anpassning är GMIX4L verkligen idealisk för alla användare i vardagliga lösningar.

Mer information finner du här.

En kompaktare modell av RAIL

RAIL S, är en kompaktare RAIL för enkel installation och möjlighet att skala upp i storlek. Genom att integrera Lyzard-KZ1 för att leverera ljud av professionell kvalitet tillsammans med CASAMBI-styrd belysning, med ytterligare funktioner öppnar RAIL upp för nya marknader.

Mer information finner du här.