DPA lanserar CORE, en kraftfull ny teknik i hjärtat av DPA:s miniatyrmikrofoner.

DPA lanserar ”CORE”-versioner av d:screet™ miniatyrmikrofoner och d:fine™ headsetmikrofoner. CORE är en kraftfull ny teknik i hjärtat av DPA:s miniatyrmikrofoner, en ny förstärkarkrets inbyggd i kapseln, som ger de välkända mikrofonkapslarna ett ännu tydligare och mer öppet ljud i hela nivåregistret – från en viskning till ett skrik.

CORE gör DPA:s minimikrofoner ännu bättre:

  • CORE minimerar distorsion
  • CORE ökar dynamikomfånget
  • CORE låter bättre

CORE minimerar distorsion

När mikrofonens utgång inte längre låter som ingången, kallar vi det distorsion. Även om alla system och mikrofoner ger viss distorsion har välkonstruerade system och mikrofoner mindre distorsion. Genom att öka det dynamiska omfånget för mikrofonen förbättrar CORE den punkt där distorsionen börjar höras. Dessutom sänker CORE den allmänna distorsionen som hörs på alla nivåer. Det medför ett tydligare öppnare ljud.

CORE ökar dynamikomfånget

CORE ökar det dynamiska omfånget i d:screet™ miniatyrmikrofoner och d:fine™ headsetmikrofoner med upp till 14 dB (vid 1% THD) beroende på vilken kapsel som används (se tabellen nedan).

CORE låter bättre

Ökat dynamiskt omfång och mindre distorsion innebär att ljudet återges skarpt och tydligt. Från en viskning till ett skrik uppvisar CORE-mikrofoner ökad klarhet och ökad öppenhet i ljudet oavsett ljudtryck – från lågt till högt.
Är du jakt efter ett sound likt vår fantastiska d:dicate™ 4006 i ett miniatyrpaket? Kolla in CORE. Vi kan inte lova exakt samma sound, men det är väldigt nära.

Hur man ser att det är en CORE

Mikrofoner som köps med den nya teknologin kommer att levereras i en ”CORE-förpackning” och kommer att ha ett blått märke vid serienumret på kabeln för att skilja dessa från originalverionerna. En mycket diskret lasergravyr med ordet ”core” har applicerats på kapseln också.

CORE finns till att börja med tillgänglig i d:screet™ 4060, d:screet 4061, d:fine™ 4066 och d:fine 4088 i färgerna beige och svart. Övriga d:screet- och d:fine-mikrofoner, och alla färgalternativ, kommer att finnas tillgängliga i början av 2018.

Kontakta oss för mer information.