Diskret och enkel immersive sound-upptagning

Diskret och enkel ”immersive sound”-upptagning med DPA 4560 CORE Binaural Headset Microphone. 4560 fångar ljudet som det verkligen låter – i öronen.

  • Ren ljudkvalitet
  • Mikrofoner valda för känslighet inom ± 1,5 dB
  • Osynlig mikplacering
  • Lätt och flexibelt headset
  • Flexibla adaptersystem passar de flesta professionella trådlösa system

4560 CORE Binaural Headset Microphone är i grunden ett par 4060 CORE Miniature Omnidirectional Microphones som är monterade på två öronbyglar (samma som 4266 Flex-headset). Mikrofonerna är ett stereopar, två handplockade 4060, valda med en känslighet inom ± 1,5 dB. Själva headsetet är ergonomiskt utformat för att passa bekvämt. Det passar alla öronstorlekar och huvudformer samtidigt som den sitter säkert och är knappt synlig. Puffskydd av skum följer med mikrofonerna för att säkra placeringen i örat och för att ge en viss dämpning av vindljud.

Ljudklipp från pjäsen: Good for nothing

Denna pjäs sattes upp av studenter vid danska National School of Performing Arts. Nanna-Karina Schleimann skapade ljuddesign och musikaliska kompositioner.

”GFN Alex”: En skådespelare pratar; en annan skådespelare lyssnar (har på sig 4560 CORE Binaural Headset Microphone). Under den här scenen stoppar de båda huvudet i en kartong. Publiken upplever nu också att de är i kartongen.