Välkommen på demo av nya d&b XSL System och Soundscape i Victoriahallen på LLB Expo

Arva Trading och d&b audiotechnik bjuder in dig till demos av nya d&b XSL System och Soundscape i Victoriahallen den 4 och 5 oktober.

Steve Jones från d&b audiotechnik kommer att finnas på plats för att demonstrera systemen och ge svar på era frågor. Steve är en mycket erfaren ljuddesigner som bland annat har ansvarat för ljudlösningarna till The Royal Albert Hall, Wembley Stadium, många West End- och Broadway-shower samt Björk’s senaste världsturné Cornucopia med Soundscape.

Demos kommer att hållas kl. 11.00 och kl. 14.00 den 4 och 5 oktober.

Boka din plats på en demo nu!

Anmäl dig här!

d&b XSL System

Högtalarsystemet XSL System, som vann ”Best of Show ISE 2022”, är det omtalade kompakta line array-systemet som kompletterar den exceptionella d&b SL-Series. XSL har alla de omfattande funktionerna i SL-serien, bland annat enastående kontrollerad cardioid bredbandsspridning och utökad lågfrekvent prestanda.

Läs mer om XSL System här >>

d&b Soundscape

Från mono till stereo till Soundscape. Soundscape adderar ytterligare en dimension av upplevelse, med möjlighet att i ljuddesignen placera ut ljudkällor på scenen och samtidigt få en korrekt ljudbild oavsett var i publiken man befi nner sig. Dessutom gör Soundscape det möjligt för publiken att uppleva avancerad rumssimulering.

Läs mer om Soundscape här >>

Missa inte detta! Vi utlovar en ljudupplevelse som ger dig helt nya möjligheter för ljuddesign i såväl installations- och livesammanhang.

Kontakta oss gärna om du har några frågor.