Stealth Sonics Vulcan – in-ear-lurar för gaming

Spela som en Gud!

Stealth Sonics gaming in-ear-lurar är inspirerade av deras namn, Vulcan. Vulcan är den romerska eldens gud, smed till gudarna och hantverkarens beskyddare. På Stealth Gaming är vi stolta över överlägset hantverk, uppmärksamhet på detaljer och en djup kärlek till spel. ”The Vulcan” är designad speciellt för spel, så att du får in-ear-lurar som är snygga och låter fantastiskt till ett rimligt pris.

Fantastiskt ljud

Vulcan har två högkvalitativa högtalarelement intrimmade med hög precision. Så du kommer att höra allt från spelmusiken till lövprassel och filmljud med perfekt klarhet. Vår In-Ear-design ger en passiv dämpning med -28 dB av omgivningsljudet, så att miljöbuller hålls på ett minimum och du kan hänge dig till spelandet helt och hållet. Vulcan ger också exakt rumslig ljuduppfattning så att du kan höra fienden innan du ser dem och till och med ta reda på vad de kommer ifrån.

Bli hörd

Trött på att inte kunna höra ditt lag i spelet? Vulcan har en specialbyggd mikrofon med riktad (kardioid) ljudupptagning framifrån så att alla dina ord kan höras tydligt.

Spela så länge du vill

Ergonomiska design över örat och utbytbara öronproppar gör att du får den perfekta passformen. Alla Stealth Sonics in-ear-monitorer har bl.a. en inbyggd ventil, Klarity Valve, som utjämnar det skadliga trycket som i normala fall uppstår i öronen vid användande av in-ear-lurar. Med bara 4 gram per sida är våra in-ear-lurar bland de lättaste i världen, så att du kan ha dem på dig i dina maratonspel utan att det känns obekvämt.