Besök oss på LLB Expo 4–6 oktober

Besök oss på LLB Expo. Vi kommer vi att visa massor av intressanta produkter och nyheter och kommer att ha fler demos och aktiviteter än någonsin på en LLB-mässa.

För fri entré, registrera dig här. Ange ARVA22.

Välkommen!

Nedan har vi listat några av de saker som vi kommer att presentera i våra montrar.
Vi kommer också att hålla demos av nya d&b XSL System och Soundscape i Victoriahallen den 4 och 5 oktober.

Mer info om våra demos i Victoriahallen och anmälan finner du här.

d&b SL Series – XSL System

Nya d&b XSL System, som vann utmärkelsen ”Best of Show ISE 2022”, är det omtalade kompakta line array-systemet som kompletterar den exceptionella d&b SL-Series. XSL System och andra högtalare ur SL Series kommer att finnas i monter B01:11.

Läs mer >

d&b Soundscape

Testa själv att styra Soundscape i vår blackbox i monter B02:10 där vi har kopplat upp en Soundscape immersive sound-anläggning. Det är drop-in. Välkommen!

Läs mer >

DPA 4055 Kick Drum Microphone

Den nya DPA 4055 Kick Drum Microphone är en unik baskaggemikrofon som ger en neutral ärlig ljudbild, vilket gör att ljudteknikern kan forma ljudet precis som önskat. Personal från DPA kommer att finnas på plats i monter B01:11.

Läs mer >

Solid State Logic

Vi kommer visa ett flertal mixrar ur SSL:s sortiment. Allt från den lilla mixern SiX till den senaste studiomixern Origin, SSL Live och broadcastmixern System T. De större mixersystemen kommer att finnas uppkopplade i monter B01:10 där produktspecialister från SSL håller demos och svarar på dina frågor.

Läs mer >

K-array / KSCAPE / KGEAR

Italiensk design möter innovativa lösningar och förträfflig ljudkvalité i dessa produkter. T.ex högkvalitativ ljusarmatur med inbyggda högtalare i KSCAPE eller förbluffande ljudkvalitet i superkompakt format i K-array och KGEAR. Träffa en representant från K-array i monter B01:11.

Läs mer >

DirectOut Prodigy Series

DirectOuts modulära ljudprocessor PRODIGY.MP och audioomvandlare PRODIGY.MC ger maximal flexibilitet och ljudkvalitet för såväl live, broadcast och installation som inspelning. Produktspecialist från DirectOut kommer också att finnas på plats i monter B01:11.

Läs mer >