Sony UWP-D pdf

ladda ner pdf

 

UWP-D test monitor

Produkttest av UWP-D11 i Monitor

Sony UWP-D11 testades i Monitor nummer 12, 2014.

Läs testet! >>

UWP-D

SONY UWP-D - Nya digitala trådlösa system med exceptionellt bra ljudkvalité

• "True diversity" teknik
• "Clear Channel Scan", söker automatiskt ledig kanal
• "IR Sync" mellan sändare och mottagare
• Monitor" hörlursutgång
• "Smart Battery Operation". Vanliga eller uppladdningsbara AA-batterier samt via USB
• "Line eller MIC" justerbar ingångskänslighet
• Inbyggd fantommatning i både plug-on och ficksändare
• Utbytbara kapslar på handsändaren
• Upp till 72 MHz bandbredd

 

UWP-D är ett samlingsnamn på ett antal nya kompletta trådlösa system. Sony's nyutvecklade signalbehandling Digital Audio Processing, använder digitala companders vilket ger extremt bra ljudkvalité och dynamik. Systemen är mycket kompakta och har låg vikt, för bra integration med video- och kamerautrustning.

Stort frekvensomfång (upp till 72 MHz) är mycket viktigt. Om många använder trådlösa system i din närhet så är risken mindre att systemen krockar med varandra och skapar interferenser med 72 MHz bandbredd.

 

Vad ingår i paketen?

 

UWP-D11

UWP-D11

UWP-D11

UWP-D11


Smarta funktioner!

"Clear Channel Scan" funktionen, söker efter en kanal som är ledig och inte används av någon annan i din närhet.

"IR Sync" är ett mycket enkelt verktyg som via IR signal, skickar information trådlöst mellan sändare och mottagare så att de är inställda för att sända och ta emot.

"True Diversity" är mycket viktigt för att få en stabil signal utan "dropouts". UWP-D har två antenner som samtidigt söker efter bästa signal. Båda är utrustade med RF kretsar. RF signalen jämförs hela tiden mellan de två antennerna och den starkaste signalen används automatiskt som utgång.

"Monitor" betyder att mottagaren har en hörlursutgång som gör det möjligt att lyssna på ljudet via hörlurar. Detta är extra bra om man har en kamera som inte har hörlursutgång.

"Smart Battery Operation". Systemet kan drivas med vanliga batterier, USB eller uppladdningsbara NI-MH batterier.

"Justerbar volymkontroll" Mottagaren är försedd med möjligheten att öka eller sänka ljudet med 12 dB. Detta är praktiskt för en del videokameror som inte har manuellt justerbar ingångsvolym.

"Line eller MIC" ingång på sändaren innebär att ni kan välja om man t.ex. har kopplat in en mygga eller en instrumentkabel i sändaren för att få rätt ingångsnivå och slippa "överstyrning".

"48V Power Supply" är viktigt om man använder en kondensatormikrofon till Plug-on sändaren. Självklart har Sony denna option redo i sina sändare.

"Utbytbar kapsel på handsändaren" Den handhållna mikrofonen kommer som standard med en högkvalitets dynamisk kardioidkapsel. Alternativt kan man enkelt byta ut kapseln till annan karaktär (Sony CU-C31, F31, F32…etc) eller från andra tillverkare som t.ex. Shure.

Design och tillbehör

Robust design. Alla komponenter i UWP-D serien – body pack, mottagare, handhållen mikrofon, plug-on sändare och portabel mottagare är byggda i extremt stryktåliga metall chassin. Vilket gör dem idealiska för "heavy-duty" trådlös användning. De är mycket kompakta och har låg vikt, vilket är viktigt i samband med video och kamerautrustning.

Tillbehör är viktigt för att vara flexibel och självklart har SONY tagit alla situationer i beaktande då man tillverkat tillbehör som adapters, kablar, headset, myggor, puffskydd och annat som gör livet enklare. Som exempel kan nämnas den nya SMAD-P3 adaptern som monteras på video eller kamera och gör kablar överflödiga. Både ström och ljud skickas via SMAD-P3 adaptern.

SMAD-P3 Adapter• SMAD-P3 adapter

Till Sonys hemsida >>

Kontakta Arva Trading >>

Priser och fullständig information om produktsortiment finner du genom att klicka på länken PRISER/E-HANDEL i toppmenyn ovan.