MMP-GR

MMP-GR

 

MMP-GS

MMP-GS

 

GSM4000

GSM4000

DPA Microphones’ d:dicate™ Microphone Series kompletteras med svanhals och aktiv anslutningskabel till trådlösa system

 

DPA Microphones kompletterar tillbehören till d:dicate™ Microphone Series med tillbehör så att du enkelt kan använda d:dicate™-mikrofonerna med trådlösa system.

 

MMP-G Modular Active Cable är en kabel med en högkvalitativ aktiv förförstärkare i ena änden och med en fast MicroDot-kontakt i andra änden. De modulära d:dicate™-kapslarna skruvas enkelt på förförstärkaren. DPAs breda sortiment av adaptrar gör MMP-G kompatibel med alla professionella trådlösa system. Kabeln finns i två varianter: MMP-GS, där kabeln kommer ut på sidan, och MMP-GR, med kabeln bakåt på den integrerade förstärkaren.

GSM4000 Gooseneck Shock Mount är en svanhals med en smidig hållare i ena änden där en d:dicate™-kapsel med en MMP-G Modular Active Cable enkelt kan monteras. Svanhalsen har en integrerad upphängningsanordning (shock mount) som garanterar att ljudet inte påverkas av missljud från hantering.

Komplettera med ett instrumentfäste från DPAs breda tillbehörssortiment och du kommer att kunna använda d:dicate™ till i stort sätt alla situationer.

Goosneck, aktiv kabel och instrumenthållare

 

 

Mer information om MMP-G Modular Active Cable finner du här

Mer information om GSM4000 Gooseneck Shock Mount finner du här

 

Till DPAs hemsida >>

Kontakta Arva Trading >>

Priser och fullständig information om produktsortiment finner du genom att klicka på länken PRISER/E-HANDEL i toppmenyn ovan.