SCM11

ATC SCM 11

SCM11 har genom åren belönats med massor av utmärkelser. Föregående modell blev t.ex utsedd av WHAT HI-FI? till årets bästa HiFi-högtalare £500–£1000 fem år i rad! Den nya, ännu bättre SCM11, förtsätter att skörda priser i tester. SCM40A

ATC SCM40A

SCM40 finns nu även som aktiva med inbyggda slutsteg, SCM40A (även SCM19 finns i en A-modell, SCM19A, med inbyggt slutsteg).

Från SCM40A Review, Hi-Fi+ Magazine, Feb 2016:

“I had a lot of fun with this system and it has reignited my enthusiasm for active operation; there really needs to be more speaker systems like this.”

 

Entry Series satin finish Förstora bild

Entry Series finns nu också i ytfinish "satin white" och "satin black"

 

ATC:s Entry Series har kompletterats med modeller i ytfinish "Satin Black" och "Satin White". Sedan tidigare finns denna serie i "Cherry" och "Black Ash". De högtalare som nu finns i dessa fyra ytfinish är SCM7, SCM11, SCM19, SCM19A, SCM40, SCM40A, C1 Centre, C3 Centre och C1 Sub.

Mer info om Entry Series finner du här. >>

 

ATC prisbelönta hifi-högtalare

"Truly remarkable speakers!"

 

ATC har i mer än 30 år levererat högtalare till de mest krävande användarna i den professionella studiovärlden. Världsledande utveckling och egen tillverkning med handbyggda element har bidragit till att ATC är synonymt med överlägsen ljudkvalitet.

ATCs HiFi-sortiment spänner från instegsprodukter i Entry Series till avsevärt tyngre modeller i Tower och Classic Series och omfattar även surround-system på alla nivåer samt en serie enastående förstärkare.

Provlyssna och köpa?

För information om var du som konsument kan köpa ATCs HiFi-produkter och få en demo av ATCs högtalare och elektronik, kontakta:

pierre@arva.se.

Produktinformation

Klicka på länken nedan för tekniska data och mer information om ATCs HiFi-sortiment.

ATC Hifi >>

SIA2 150

Denna integrerade förstärkare med 2x150W Class A/B ingår i ATCs sortiment med HiFi-förstärkare, med slutsteg och preamps av högsta kvalitet.

ATC-användare

Här finner du en lista över några professionella ATC-användare runt om i världen. Läs mer >>